η εταιρεία μας

Σχετικά με εμάς

H Εταιρεία

Η εταιρείας μας, ‘Teleferik-Hellas’, ειδικεύεται στον χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής επικλινών ανελκυστήρων (τελεφερίκ). Αποτελούμαστε από μια ομάδα πολυετής εμπειρίας τεχνικών, και εδρεύουμε στην Κέρκυρα αναλαμβάνοντας έργα σε όλη την Ελλάδα. Μελετώντας τις ανάγκες του έργου μπορούμε να παρουσιάσουμε λύσεις αποκλειστικά φτιαγμένες για κάθε περίπτωση. 

 

Σκοπός μας

Σκοπός μας είναι  να κατανοήσουμε πως το κάθε έργο εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς, οι οποίοι έχουν αντίκτυπο στην ροή των ανθρώπων και το περιβάλλον, καθώς και να προσδιορίσουμε και να παραδώσουμε λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες.  Στόχος μας είναι η επιτυχία των πελατών μας και να κάνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων ασφαλή, άνετη και αξιόπιστη.

Η σχέση μας με τους πελάτες μας

Παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας  για το συνολικό κύκλο ζωής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και διασφαλίζουμε την ασφάλεια των χρηστών. Προβλέπουμε και προσαρμόζουμε τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να δουλέψουμε πιο έξυπνα. 

Καλωσορίζουμε νέες ιδέες με ανοιχτό μυαλό και τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Δρομολογούμε νέες ιδέες στην υλοποίηση με ταχύτητα και εμμονή για ποιότητα που βασίζεται στον πελάτη, και αναζητούμε  συνεχής βελτίωση.  Δουλεύοντας μαζί ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή και μοιραζόμαστε πληροφορίες και ιδέες. Έχουμε εμπιστοσύνη και σεβασμό και αναγνωρίζουμε την καλή απόδοση. Η συμπεριφορά μας χαρακτηρίζεται από τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.